Vabilo k sodelovanju pri čistilni akciji v sklopu projekta Dan za spremembe

9. aprila se bomo v Varstveno delovnem centru Postojna, enota Cerknica pridružili projektu Dan za spremembe 2021, katerega letošnji slogan je Premagajmo osamljenost.

Osamljenost bomo premagovali tako, da bomo dan začeli s krajšim glasbenim nastopom pred Centrom starejših Cerknica, nato pa nadaljevali s čistilno akcijo, h kateri vabimo tudi krajane Cerknice. Na sprehodih namreč opažamo, da je naša okolica precej zanemarjena in onesnažena. Ker nam ni vseeno v kakšnem okolju živimo, povabimo vse, ki si lahko ta dan vzamete nekaj časa, da se nam pridružite ter s tem prispevate k lepši in čistejši okolici.

Zbirno mesto čistilne akcije bo pred prostori VDC Postojna, Enota Cerknica, kjer vas bodo pričakali naši fantje in dekleta. Imeli boste možnost, da nas boljše spoznate ter vidite kaj v VDC počnemo. Akcija bo potekala 9. aprila 2021 med 9h in 13h. Pridružite se nam lahko kadarkoli v tem času.

Prosimo vas, da pri tem upoštevate vse predpisane varnostne in higienske ukrepe (ohranjanje varnostne razdalje, nošenje mask, razkuževanje rok).

Veselimo se srečanja z vami ter vam sporočamo: »Če zmoremo mi, zmoreš tudi ti.«

2021-03-26T06:45:08+00:00
Skip to content